FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Dopuna najave fotografija za petak, 18. studenoga

ZAGREB, 18. studenog 2005. (Hina) - Dopuna najave važnijih događaja zapetak, 18. studenoga, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 18. studenog 2005. (Hina) - Dopuna najave važnijih događaja za petak, 18. studenoga, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Voditelj Misije OESS-a u Hrvatskoj Jorge Fuentes na konferenciji za novinare predstavit će najnovije izvješće Misije o napretku koji je Hrvatska postigla u zadnjih šest mjeseci (od svibnja do listopada) u vezi s pitanjima obuhvaćenima mandatom Misije OESS-a (Glavni ured OESS-a, Florijana Andrašca 14, u 11 sati).

ZAGREB - Povjerenik Europske komisije za znanost i istraživanje Janez Potočnik doputovat će u prvi službeni posjet Hrvatskoj gdje će se sastati s premijerom Ivom Sanaderom (Banski dvori, 11.30 sati), ministricom vanjskih poslova i europskih integracija Kolindom Grabar Kitarović, ministrom znanosti, obrazovanja i sporta Draganom Primorcem, te članovima Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Potočnik će

s ministrom Primorcem potpisati memorandum o razumijevanju o pristupanju Hrvatske Šestom Okvirnom programu (FP6) Europske zajednice za istraživanje, tehnološki razvoj i demonstracijske aktivnosti (Banski dvori, nakon 11,30 sati). Press konferencija o potpisivanju Memoranduma , na kojoj će sudjelovati, Potočnik, Primorac i

Vincent Degert, šef Delegacije EK, održat će se u prostorijama Delegacija Europske komisije, Masarykova 1, u 15,15 sati.

PUSAN, Južna Koreja - Počinje dvodnevni summit Azijsko-pacifičko gospodarske suradnje, na kojem sudjeluju predsjednici Sjedinjenih Država, Rusije, Kine i još 18 članica APECA.

BERLIN - Buduća njemačka kancelarka Angela Merkel susrest će se s turskim ministrom vanjskih poslova Abdullahom Guelom. Merkel se protivi ulasku Turske u punopravno članstvo EU-a i zauzima se za privilegirano partnerstvo između Unije i te zemlje.

ŠANGAJ - Nastavak Mastersa tenisača u Šangaju.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Hrvoje Krstičević

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙