FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 18. studenog 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 18. studenog 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

LOS ANGELES - Američka Akademija za film u četvrtak je objavila da će se Oskara za animirani film natjecati deset filmova, među kojima su i trenutačno najgledaniji "Chicken Little", "Wallace i Gromit u velikoj povrtnoj avanturi" i "Gulliverova putovanja". Uz te filmove na popisu su i "Hoodwinked", "Howlov lebdeći dvorac", "Madagaskar", "Roboti", "Izumitelj", "Tim Burton's Corpse Bride" i "Valiant". Članovi posebnog odbora izabrat će tri filma za konačan popis nominiranih, a pobjednik će biti izabran glasovima članova Akademije. Oskari za izvanredna filmska dostignuća u 2005. bit će dodijeljeni 5. ožujka.

LOS ANGELES - Bivša holivudska 'madam' Heidi Fleiss namjerava otvoriti novu javnu kuću u Nevadi, ali za razliku od opskrbljivanja holivudskih bogatuna mladim ljepoticama, zbog čega je u zatvoru odsjedila 21 mjesec, u središtu njezinog novog poslovnog pothvata je pružanje seksualnih usluga ženama, izvješćuje u četvrtak The Los Angeles Times. Fleiss, naime, otvara "Heidinu ergelu" i to zajedno s poslovnim partnerom koji već vodi tri legalne javne kuće u okrugu Nye. Heidi Fleiss trenutno traži 20 žigola za bordel. Očekuje, kako tvrdi, na tisuće molbi za taj posao, a žene će sat vremena užitka plaćati 250 dolara. "Nemate pojma koliko mi se žena obratilo i reklo da jedva čekaju da pokrenem posao", kazala je Fleiss.

PRAG - Muškarac je u češkome gradu Plzenu zatvoren u četvrtak zbog toga što je oglasom na internetu tražio nekoga da mu ubije ženu. "Oglas je spominjao i način na koji bi trebalo obaviti ubojstvo kako bi sve izgledalo kao nesretan slučaj", rekla je glasnogovornica zapadnočeške policije Helena Malotinska. Osumnjičenik je tridesetogodišnjak koji je ponudio dvije tisuće eura za ubojstvo svoje 43-godišnje žene. Optužen je za pokušaj ubojstva. Policija je oglašivaču slala mailove predstavljajući se kao zainteresirani "izvođač radova" i tako ga uhvatila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙