FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladost na startu Eurolige protiv Honveda

ZAGREB, 17. studenog 2005. (Hina) - Utakmica protiv mađarskog Honveda,koja će se igrati u nedjelju 20. studenoga u 20.30 sati na plivalištuuz Savu, bit će odlučujuća za plasman u našoj skupini Eurolige",izjavio je danas na prigodnoj konfernciji za novinare direktorVaterpolskog kluba Mladost Perica Bukić.
ZAGREB, 17. studenog 2005. (Hina) - Utakmica protiv mađarskog Honveda, koja će se igrati u nedjelju 20. studenoga u 20.30 sati na plivalištu uz Savu, bit će odlučujuća za plasman u našoj skupini Eurolige", izjavio je danas na prigodnoj konfernciji za novinare direktor Vaterpolskog kluba Mladost Perica Bukić.

Po njegovom mišljenju Mladost ima igrače koji se mogu ravnopravno nositi s Mađarima, a uz pomoć publike sposobni su u svom bazenu osvojiti prve bodove u ovogodišnjem natjecanju Eurolige.

Trener Mladosti Ozren Bonačić uz respekt i oprez uoči susreta s momčadi, čiju okosnicu čine mađarski reprezentativci, vjeruje da Zagrepčani nisu bez šansi.

"Možemo ih pobijediti, ali pod uvjetom da igramo disciplinirano i iskažemo zajedništvo kao u drugoj polovini utakmice u Dubrovniku protiv Juga", rekao je Bonačić uz napomenu da su Mađari najjači na desnoj strani gdje igraju dva najbolja ljevoruka napadača na svijetu, kapetan Tibor Benedek i dr. Gergely Kiss.

Zadatak da zaustavi Benedeka dobit će kapetan Mladosti Vjekoslav Kobeščak koji dobro poznaje mađarskog internacionalca.

"Međusobno se čuvamo više od 10 godina i znam da me čeka težak posao, ali mi moramo paziti i na njihove ostale igrače, posebno centra Tomasa Molnara i opasnog strijelca Petera Birosa koji je začetnik svih njihovih akcija", rekao je Kobeščak.

Po riječima vratara Mladosti i hrvatske reprezentacije Josipa Pavića nova pravila, koja su skratila trajanje napada na 30 sekundi i omogućuju upućivanje udaraca s pet metara, najviše pogoduju Mađarima koji forsiraju brzi vaterpolo, ali se i takvoj igri može parirati organiziranom obranom u kojoj se Mađarima neće omogučavati brze kontre.

Po mišljenju igrača i stručnog stožera zagrebačkog kluba prednost Zagrepčana je što ima više kvalitetnih igrača za izmjene pa će cijeli susret moći odigrati u visokom ritmu, u što bi moglo presuditi u utakmici koju vode Slovak Kratochvil i Španjolac Fernandez.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙