FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio izaslanstvo Hrvatskog ragbijaškog saveza

ZAGREB, 17. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je izaslanstvo Hrvatskog ragbijaškog saveza koje ga jeinformiralo kako Međunarodni ragbijaški savez nudi financijsku potporuza idejni projekt kojim bi Zagreb postao središte okupljanja inatjecanja ragbijaških klubova srednje Europe.
ZAGREB, 17. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je izaslanstvo Hrvatskog ragbijaškog saveza koje ga je informiralo kako Međunarodni ragbijaški savez nudi financijsku potporu za idejni projekt kojim bi Zagreb postao središte okupljanja i natjecanja ragbijaških klubova srednje Europe.

Izaslanstvo je naglasilo kako bi se takvo središte moglo napraviti na jezeru Bundek, što bi, prema njihovu mišljenju, bio izazov za Zagreb i Hrvatsku jer bi na taj način dobili sportski sadržaj koji nedostaje.

Također, izaslanstvo je predsjednika Mesića upoznalo sa stanjem hrvatskog ragbija na međunarodnom planu, naglasivši kako je 26 hrvatskih reprezentativaca regrutirano na Novom Zelandu.

Ragbi je sport, rekli su u izaslanstvu, u kojem je publika dostojanstvena i s poštovanjem pozdravlja protivnike, za razliku od nekih drugih sportova.

U izaslanstvu su bili predsjednik HRS-a Branimir Marović, tajnik Velimir Juričko, predsjednik Zagrebačke regije Ivan Jelinić, te predsjednik Splitsko-dalmatinske regije Tonči Cvitanović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙