FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 15. studenog

ZAGREB, 15. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 15. studenog.
ZAGREB, 15. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 15. studenog.

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavlja 17. sjednicu i raspravu o Vladinu prijedlogu strožih mjera zaštite novčarskih institucija od brutalnih pljački. Vlada te mjere formalizira kroz izmjene Zakona o minimalnim mjerama zaštite u poslovanju s gotovim novcem i vrijednostima. Sabor bi trebao raspraviti i zakonski prijedlog po kojem bi s početkom iduće godine financijske institucije nebankovnog sektora nadzirala Agencija za nadzor financijskih usluga. U dnevni red na kojemu je još 50-ak točaka, bit će uvršten i Prijedog državnoga proračuna za 2006. Svoju 17. sjednicu, posljednju redovnu u ovoj godini, Sabor je počeo prošli tjedan, a zaključit će je 15. prosinca, kada mu istječe ustavni rok za redovno zasjedanje. (9,30 sati, Velika vijećnica Hrvatskog sabora)

ZAGREB - Sjednica hrvatske Vlade s koje će Hrvatskom saboru biti poslan prijedlog proračuna za iduću godinu, s rashodima koji su, prema dosadašnjim najavama, planirani u iznosu 95,9 milijardi kuna, što je 4,9 milijardi ili 5,5 posto više u odnosu na ovogodišnji proračun. (Banski dvori, 17 sati)

VRBOVEC - Potpredsjednica Vlade i predsjednica Povjerenstva za suzbijanje opojnih droga Jadranka Kosor posjetit će terapijsku zajednicu "Cenacolo" u Vrbovcu. (12,15 Terapijska kuća Sveti Vinko, Kučari 1)

ZAGREB - Zastupnik u Hrvatskom saboru Slaven Letica održat će tiskovnu konferenciju na kojoj će govoriti o novim saborskim inicijativama. (u 11,00 sati, dvorana Ivana Kukuljevića, Hrvatski sabor)

ZAGREB - GONG-ov okrugli stol o usklađenosti hrvatskoga zakonodavstva s Europskom poveljom o mjesnoj samoupravi. (10,00 sati, dvorana Ivana Mažuranića u Hrvatskom saboru)

ZAGREB - Konferencija za novinare Srpske narodne stranke na kojoj će se govoriti o položaju srpske manjine nakon početka pregovora RH za punopravno članstvo u Europskoj uniji. (11,00 sati, sjedište stranke, Trg Mažuranića 3)

ZAGREB - Konferencija za novinare Sindikata državnih službi o prekidu kolektivnih pregovora Vlade i sindikata. (10,00 sati, Trg kralja Petra Krešimira IV. br. 2, dvorana 427/4)

OSIJEK - Počinju ovogodišnji dani Porina koji će trajati do 20. studenoga

ZAGREB - Predstavljanje knjige Josipa Šentije "Razgovori s Mikom Tripalom o Hrvatskom proljeću". Predviđeni su pozdravni govori predsjednika RH Stjepana Mesića i dekana Pravnog fakulteta Josipa Kregara, a o knjizi će govoriti Velimir Visković, Tihomir Ponoš, Pero Kriste, Slaven Ravlić i autor Josip Šentija. (12,00 sati, Trg maršala Tita 14, Vijećnica Pravnoga fakulteta).

Dežurni urednici:

prijepodne- Vesna Krbot

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

(Hina) xmk ymć

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙