FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Protivnici sudjelovanja INA - MOL-a u dokapitalizaciji Energopetrola

MOSTAR, , 14. studenog 2005. (Hina) - Mostarski Dnevni list odponedjeljka u uvodnom komentaru pod naslovom "Tko stopira spas velikihpoduzeća" polemizira s protivnicima nedavne odluke vlade FederacijeBiH kojom se za strateškog partnera u dokapitalizaciji naftne tvrtkeEnergopetrol u BiH odabire hrvatsko-mađarski naftni konzorciji INA -MOL sa 67 posto udjela u toj dokapitalizaciji.
MOSTAR, , 14. studenog 2005. (Hina) - Mostarski Dnevni list od ponedjeljka u uvodnom komentaru pod naslovom "Tko stopira spas velikih poduzeća" polemizira s protivnicima nedavne odluke vlade Federacije BiH kojom se za strateškog partnera u dokapitalizaciji naftne tvrtke Energopetrol u BiH odabire hrvatsko-mađarski naftni konzorciji INA - MOL sa 67 posto udjela u toj dokapitalizaciji.

"Federalna vlada je, vjerojatno, izabrala najbolji model koji je imala i koji je moguć, ali netko očito ne misli tako", primjećuje Dnevni list i navodi kako se "postavlja pitanje smeta li pojedincima možda što hrvatska tvrtka, odnosno konzorcij INA - MOL ulaže u Energopetrol". "Je li problem samo u tome što je to hrvatska kompanija", pita list.

Odluci federalne vlade da se dokapitalizacija Energopetrola dodijeli hrvatsko-mađarskom konzorciju INA - MOL otvoreno se suprotstavio dio sarajevskih medija te više istaknutih bošnjačkih dužnosnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙