FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Masters Cup: Ljubičić pobijedio Coriju

ŠANGAJ, 13. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičićpobijedio je u 1. kolu Masters Cupa Argentinca Guillerma Coriju 6-2,6-3, u meču koji je trajao tek nešto više od sat vremena.
ŠANGAJ, 13. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić pobijedio je u 1. kolu Masters Cupa Argentinca Guillerma Coriju 6-2, 6-3, u meču koji je trajao tek nešto više od sat vremena.

Bio je ovo njihov peti dvoboj i druga pobjeda Ljubičića.

"Odigrao sam odličan meč, sve mi je išlo od ruke, posebno u prvom setu", rekao je Ljubičić nakom meča koji je trajao sat i 18 minuta.

"Corija je vrlo brz igrač i protiv njega morate igrati s puno snage, morate jako udarati lopticu, jer ma koliko je on brz, nije brži od loptice. Također, čini mi se da ova podloga ne odgovara njegovoj igri, teren je ljepljiv i loptice čudno odskaču, pa Coria nije imao koristi od svog najjačeg oružja - topspina", prenio je Reuters Ljubičićeve riječi.

Sljedeći Ljubičićev protivnik je prvi igrač svijeta Roger Federer, s kojim je ove godine igrao u četiri navrata i sva četiri puta je izgubio.

"Ove godine smo puno igrali jedan protiv drugog. Federer me dobro poznaje i zna da mu mogu zadati puno problema", dodao je Ljubičić.

CRVENA SKUPINA:

Roger Federer (Švi/1) - David Nalbandian (ARG/8) 6-3, 2-6, 6-4

Ivan Ljubičić (Hrv/6) - Guillermo Coria (ARG/4) 6-2, 6-3

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙