FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 13. studenoga

ZAGREB, 12. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zanedjelju, 13. studenoga.
ZAGREB, 12. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za nedjelju, 13. studenoga.

VUKOVAR - Nastupom Katedralnog zbora Gospićko-senjske biskupije i misom koju će u crkvi sv. Filipa i Jakova predvoditi biskup gospićko-senjski mons. Mile Bogović u Vukovaru započinje obilježavanje 14. godišnjice vukovarskog stradanja u Domovinskom ratu. Ovogodišnje obilježavanje vukovarske tragedije održava se od 13. do 20. studenoga pod geslom "Gdje da tražim sina svoga". Središnje obilježavanja stradanja Vukovaraca održat će se 18. studenoga kada će u spomen na brojne žrtve stradale u obrani Vukovara vijence na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata položiti državna i brojna druga izaslanstva (crkva sv. Filipa i Jakova u 9 sati)

SELCE - Predsjednica HNS Vesna Pusić i predsjednik Središnjeg odbora Radimir Čačić govorit će na konferenciji za novinare o zaključcima seminara na kojem 12. i 13. studenoga u Selcu kod Crikvenice sudjeluju čelnici te stranke. HNS-ovi čelnici sastali su se kako bi procijenili rad stranke u protekle dvije godine i osmislili strategiju za sljedeće parlamentarne izbore (hotel "Marina" u 12 sati).

NOVI BEZDAN - Biskup đakovačko-srijemski Marin Srakić blagoslovit će obnovljenu crkvu Sv. Mihaela arkanđela, koja je u Domovinskom ratu bila zapaljena i teško oštećena (u 11 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne/poslijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne/navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙