FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ITTF Sankt Peterburg: Samsonov zaustavio Primorca

ZAGREB/SANKT PETERBURG, 6. studenog 2005. (Hina) - Najbolji hrvatskistolnotenisač Zoran Primorac nije se uspio plasirati u finale ITTFturnira u Sankt Peterburgu. U polufinalu je poražen od starog znancaBjelorusa Vladimira Samsonova 1-4.
ZAGREB/SANKT PETERBURG, 6. studenog 2005. (Hina) - Najbolji hrvatski stolnotenisač Zoran Primorac nije se uspio plasirati u finale ITTF turnira u Sankt Peterburgu. U polufinalu je poražen od starog znanca Bjelorusa Vladimira Samsonova 1-4.

U prva dva seta Primorac je pružio vrlo slab otpor, nikako nije uspijevao pronaći protuigru kojom bi zaustavio Samsonova. U trećem je Primorac vodio 10-7, ali je onda izgubio pet poena u nizu, te je omogućio Bjelorusu da povede 3-0 u setovima. Hrvatski igrač uspio je dobiti četvrti set, no u petom je opet posustao u odlučujućim trenucima. Kod vodstva Samsonova 10-9 imao je servis za izjedanečenje, ali je Bjelorus uspio pročitati servis i poentirati za pobjedu.

Bio je ovo deveti međusobni dvoboj Primorca i Samsonova na ITTF Touru. Znatno uspješniji je Samsonov, koji je upisao sedam pobjeda.

U finalu će Samsonov igrati protiv Grka Kalinikosa Kreange. Samsonovu je to 17. finale na ITTF turnirima.

POLUFINALE:

Vladimir Samsonov (BLR) - Zoran Primorac (HRV) 4-1 (11-5, 11-8, 12-10, 7-11, 11-9)

Patrick Chila (FRA) - Kalinikos Kreanga (GRČ) 0-4 (8-11, 6-11, 6-11, 7-11)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙