FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 5. studenoga

ZAGREB, 4. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasubotu, 5. studenoga.
ZAGREB, 4. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za subotu, 5. studenoga.

VUKOVAR - Prvi Sajam zadruga hrvatskih branitelja na kojem će sudjelovati 150 zadrugara hrvatskih branitelja iz 50 zadruga otvara u Vukovaru potpredsjednica Vlade RH i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, (Hotel Lav, 10 sati).

ZAGREB - Predstavljanje Kritičkog izdanja prve hrvatske gramatike u nakladi Tusculum čiji dvojezični naziv glasi "Bartholomaeus Cassius- Bartul Kašić, Institutiones linguae Illyricae- Osnove hrvatskog jezika, edidit - priredio Zvonko Pandžić" bit će u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, (Ul. hrvatske bratske zajednice 4, 11 sati).

PULA - U pulskom brodogradilištu Uljanik bit će svečano porinuće 10-og broda iz serije od 14 brodova za talijansku kompaniju "Grimaldi" iz Napulja koji će prevoziti automobile i kamione s kapacitetom od 4.350 vozila. Nakon tog porinuća, na navoz će biti položena kobilica za novi brod za kompaniju "Ray car shipping carries", (11 sati).

SPLIT - U Brodosplitu će biti svečano porinuće naftnog tankera nosivosti 65.200 tona koji je izgrađen za švedskog brodara Stena. Tanker je vrijedan 35,5 milijuna dolara i 3. je u nizu od šest istih tankera za prijevoz sirove nafte: 183 metra dugačak i 18 metara visok, (navoz 2, 12 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Srebrenka Parlov

poslijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

navečer: Milka Ćurković

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙