FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FIFA kaznila Hrvatsku sa 26 tisuća eura zbog Budimpešte

ZAGREB, 4. studenog 2005. (Hina) - Međunarodni nogometni savez (FIFA)kaznio je Hrvatski nogometni savez sa 26.000 eura zbog nedoličnogponašanja hrvatskih navijača na utakmici kvalifikacija za SP 2006protiv Mađarske u Budimpešti 12. listopada.
ZAGREB, 4. studenog 2005. (Hina) - Međunarodni nogometni savez (FIFA) kaznio je Hrvatski nogometni savez sa 26.000 eura zbog nedoličnog ponašanja hrvatskih navijača na utakmici kvalifikacija za SP 2006 protiv Mađarske u Budimpešti 12. listopada.

Hrvatski huligani su na toj utakmici bacali baklje na teren, a krajem prvog poluvremena došlo je i do međusobne tučnjave navijača.

FIFA je upozorila Hrvatski nogometni savez da će svaki naredni izgred navijača biti puno strože kažnjen.

Krajem rujna, Hrvatski nogometni savez kažnjen je s 55.000 CHF zbog incidenta navijača nakon kvalifikacijske utakmice na Malti.

Istodobno, Srbija i Crnu Gora je kažnjena igranjem jedne domaće utakmice na praznom stadionu zbog nereda na utakmici sa BiH 12. listopada u Beogradu.

FIFA je SCG kaznila i sa 23.000 eura, dok je Nogometni savez BIH dobio globu od 26.000 eura zbog nedoličnog ponašanja navijača u Beogradu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙