FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski zbor sportskih novinara upozorava na još jedan napad na novinara

ZAGREB, 4. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski zbor sportskih novinara(HZSN) uputio je danas otvoreno pismo javnosti u kojem upozorava najoš jedan napad na novinara i poziva ministra unutarnjih poslova IvicuKirina i pravosuđa Vesnu Škare - Ožbolt da poduzmu sve zakonskeovlasti kako bi se otkrili i kaznili počinitelji napada.
ZAGREB, 4. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski zbor sportskih novinara (HZSN) uputio je danas otvoreno pismo javnosti u kojem upozorava na još jedan napad na novinara i poziva ministra unutarnjih poslova Ivicu Kirina i pravosuđa Vesnu Škare - Ožbolt da poduzmu sve zakonske ovlasti kako bi se otkrili i kaznili počinitelji napada.

"Ponovno je napadnut novinar. Napadnut je komentator Sportskih novosti Zdravko Reić. Zapravo, napadnut je njegov automobil, razbijeno je staklo, ali moramo se pobuniti. Ne bismo željeli da to razbijeno staklo sljedeći put bude novinarska glava. Hrvatski zbor sportskih novinara već nekoliko puta pokušava skrenuti pozornost javnosti, ali i policiji i sudstvu da se borba protiv huligana na sportskim terenima seli na ulice i da ćemo se, ako svi vrlo brzo ne reagiramo, protiv divljaštva uskoro boriti u samoposlugama, na parikralištima, u školama i vlastitim domovima!

Mi smo na nasilje upozoravali već puno puta, i upozoravat ćemo i ubuduće. Ali, mi nismo zakon, mi želimo u zakon vjerovati.

Ministre Kirin, ministrice Škare-Ožbolt, sad ste vi na redu!", stoli u otvorenom pismu kojeg je potpisao predsjednik HZSN-a Jura Ozmec.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙