FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pogatetz najavio žalbu FIFA-i

BEČ, 3. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Branič austrijske nogometnereprezentacije, Emanuel Pogatetz (22) najavio je žalbu Međunarodnojnogometnoj federaciji (FIFA) nakon što je suspendiran na dvijeutakmice zbog udaranja Damiena Johnson u susretu protiv SjeverneIrske.
BEČ, 3. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Branič austrijske nogometne reprezentacije, Emanuel Pogatetz (22) najavio je žalbu Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) nakon što je suspendiran na dvije utakmice zbog udaranja Damiena Johnson u susretu protiv Sjeverne Irske.

Pogatetz je nakon oštrog prekršaja irskog reprezentativca gurnu svog suparnika, nakon čega su obojica igrača dobila crvene kartone, a potom su i suspendirani na dvije utakmice.

"Žalit ću se na odluku FIFA-e. Nisam zaslužio dvije utakmice kazne. Johnson mi je skoro slomio nogu i samo sam ga lagano odgurno," branio se mladi Austrijanac, koji strahuje kako će ga ova suspenzija udaljiti iz nacionalne vrste.

"Izbornik će potražiti drugog igrača koji igra na mojoj poziciji i zbog toga strahujem kako u pripremnim susretima za EP 2008. godine neću igrati," dodao je Pogatetz, koji igra za engleski Middlesbrough. Domaćini europske smotre za tri godine su Austrijanci i Švicarci, koji zbog toga ne nastupaju u kvalifikacijama.

-(Hina) xdl ydl

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙