FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: gušći promet u zoni mjesnih groblja

ZAGREB, 31. listopada 2005. (Hina) - Na većini cesta vozi se bezograničenja i zastoja po suhim kolnicima, ali je tijekom dana mogućgušći promet na prilaznim cestama većih mjesta i gradova, a posebice uzoni mjesnih groblja, izvijestio je HAK.
ZAGREB, 31. listopada 2005. (Hina) - Na većini cesta vozi se bez ograničenja i zastoja po suhim kolnicima, ali je tijekom dana moguć gušći promet na prilaznim cestama većih mjesta i gradova, a posebice u zoni mjesnih groblja, izvijestio je HAK.

Magla smanjuje vidljivost na 200 metara, mjestimice, na dionicama autoceste A1 Split-Zagreb, od Bosiljeva do tunela Mala Kapela, te autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od tunela Pod Vugleš do viadukta Kamačnik i od tunela Veliki Gložac do viadukta Severinske Drage.

HAK upozorava vozače na moguće odrone kamenja i zemlje duž Jadranske i Ličke magistrale, te na cestama kroz gorje.

Povremeno je gušći promet na graničnim prijelazima Donji Vinjani, Stara Gradiška, Slavonski Brod, Županja i Bregana, dok je promet teretnih vozila povremeno znatno pojačan na izlasku na Bajakovu.

U Sloveniji je, za teretna vozila iznad 7,5 tona najveće dopuštene mase, zabrana prometa do 22 sata, a kod nas do 23 sata pa, kako se na graničnim prijelazima ne bi stvarale kolone, u Velikoj Vesi (na završetku autoceste Zaprešić-Velika Ves) policija od 14 sati isključuje iz prometa takva vozila.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙