FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Masters: Safin otkazao nastup

MOSKVA, 29. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Šanse najboljega hrvatskogtenisača Ivana Ljubičića da zaigrana ATP Mastersu osmorice najboljih ustudenome u Šangaju porasle su nakon službenog otkazivanja ŠangajaRusa Marata Safina.
MOSKVA, 29. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Šanse najboljega hrvatskog tenisača Ivana Ljubičića da zaigrana ATP Mastersu osmorice najboljih u studenome u Šangaju porasle su nakon službenog otkazivanja Šangaja Rusa Marata Safina.

Rus je osigurao Šangaj pobjedom na Grand Slam turniru Australian Open, ali neće u Kinu jer oporavak od ozljede koljena teče sporije od očekivanoga, te Rus neće više igrati ove godine nastojeći se što bolje spremiti za sljedeću sezonu.

Trenutno peti igrač svijeta na ulaznoj ATP listi je ozlijedio ligamente lijevoga koljena nakon Wimbledona, a zadnji susret mu je poraz od Ginepria u četvrtfinalu Cincinnatia u kolovozu. Safin je propustio US Open i polufinale Davis Cupa protiv Hrvatske.

Ljubičić je sa Safinom dijelio osmu poziciju Race liste za Šangaj, a njegovim odustajanjem hrvatski tenisač uoči nove liste drži tu zadnju poziciju koja osigurava Masters. Ljubičiću bi za potvrdu Šangaja trebao dobar rezultat na turniru u Pariz/Bercyu, koji započinje u ponedjeljak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙