FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Maradona najavio TV intervju s Castrom

HAVANA, 27. listopada 2005. (Hina/STA) - Argentinska nogometna legendaDiego Armando Maradona u posljednje vrijeme iznimno je aktivan unovinarskim vodama.
HAVANA, 27. listopada 2005. (Hina/STA) - Argentinska nogometna legenda Diego Armando Maradona u posljednje vrijeme iznimno je aktivan u novinarskim vodama.

"Mali zeleni" na jednoj od argentinskih TV postaja ima zabavno-sportsku emisiju "La Noche del 10" (Noć desetke), a uskoro namjerava napraviti i intervju s kubanskim liderom Fidelom Castrom. Maradona i njegova televizijska ekipa već nekoliko dana borave u Havani, a očekuje se kako će uskoro obaviti razgovor s Fidelom, dok kojeg nisu uspjeli doći niti najbolji novinari na svijetu. Međutim, vrata njegove predsjedničke palače uvijek su otvorena za bivšu zvijezdu Barcelone i Napolia.

Maradona i Castro su se zbližili kada je mu kubanski predsjednik ponudio da rehabilitaciju i odvikavanje od droga obavi u La Pradera u okolici Havane. Maradona je na Kubu došao u siječnju 2000. godine nakon što je zamalo umro zbog ozbiljnih problema sa srcem, koje su uzrokovali prevelika težina i problemi s drogom. Na karipskom "bastionu komunizma" očito je otkrio puno ležerniju i zdraviju životnu filozofiju, usporio, te se oporavio. Nakon uspješnog liječenja Maradona je tetovaži životnog idola Ernesta "Che" Guevare na ramenu pridodao je i onu Fidela Castra na lijevoj goljeničnoj kosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙