FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ponegdje u unutrašnjosti još ima magle

ZAGREB, 27. listopada 2005. (Hina) - Ponegdje u unutrašnjosti još imamjestimične magle ili je vidljivost smanjena zbog slojevite niskenaoblake, a ceste u Lici i Gorskom kotaru u područjima s maglom vlažnesu, izvijestio je prijepodne u 10,50 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 27. listopada 2005. (Hina) - Ponegdje u unutrašnjosti još ima mjestimične magle ili je vidljivost smanjena zbog slojevite niske naoblake, a ceste u Lici i Gorskom kotaru u područjima s maglom vlažne su, izvijestio je prijepodne u 10,50 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog izgradnje druge cijevi tunela Čardak, na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, u 13 sati promet će biti prekinut na 15 minuta između tunela Javorova Kosa do tunela Čardak.

Na graničnim prijelazima putnički promet teče bez zastoja.

Trajekti plove redovito.

U ponedjeljak, dan uoči blagdana Svih Svetih, bit će zabranjen promet teretnim vozilima iznad 7,5 tona ukupne dopuštene mase, od 15 do 23 sata, a na sam blagdan, 1. studenoga, od 14 do 23 sata.

Dionica D34 Daruvar-Maslenjača, u Batinjanima će biti zatvorena do 1. studenoga. Vozi se obilazno: Daruvar-Veliki Zdenci-Grubišno Polje-Ivanovo Selo-Maslenjača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙