FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK : Jaka magla duž autoceste A1 Zagreb-Split

ZAGREB, 27. listopada 2005. (Hina) - Duž autoceste A1 ZAgreb-Splitmagla mjestimice smanjuje vidljivost., a najgušća je na šibenskompodručju gdje je mjestimice vidljivost smanjena i do 50 metara,izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 27. listopada 2005. (Hina) - Duž autoceste A1 ZAgreb-Split magla mjestimice smanjuje vidljivost., a najgušća je na šibenskom području gdje je mjestimice vidljivost smanjena i do 50 metara, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Magle ima i na autocesti A3 Ivanja Reka-Novska, te Nova Gradiška-Slavonski Brod, zatim na autocesti A4 Goričan-Breznički Hum-Ivanja Reka, i na autocesti A2 Zabok-Krapina.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, magla mjestimice smanjuje vidljivost od vijadukta Drežnik do Bosiljeva, te od tunela Tuhobić do čvora Ravna Gora.

Magle mjestimice ima i na dionici Istarskog ipsilona od čvora Ivoli preko Rogovića do Žminja, te na dionici D102 od križanja Uvala Scott do križanje Pušća.

Dionica D34 Daruvar-Maslenjača, u Batinjanima će biti zatvorena do 1. studenoga. Vozi se obilazno: Daruvar-Veliki Zdenci-Grubišno Polje-Ivanovo Selo-Maslenjača.

Na graničnim prijelazima promet teče bez zastoja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙