FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nantes izbacio Lyon

PARIZ, 25. listopada 2005. (Hina/AFP) - Nogometaši francuskogprvoligaša Nantesa plasirali su se u osminu finala Liga kupa nakon štosu boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedili Lyon 4:3. Utakmica jenakon 120 minuta završila rezultatom 1:1. Nantes je poveo pogotkomDialloa u 30. minuti, a rezultat je izjednačio Govou u prvoj minutisudačke nadoknade. Za Lyon su kaznene udarce promašili Carew iMalouda, a kod Nantesa Guillon.
PARIZ, 25. listopada 2005. (Hina/AFP) - Nogometaši francuskog prvoligaša Nantesa plasirali su se u osminu finala Liga kupa nakon što su boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedili Lyon 4:3. Utakmica je nakon 120 minuta završila rezultatom 1:1. Nantes je poveo pogotkom Dialloa u 30. minuti, a rezultat je izjednačio Govou u prvoj minuti sudačke nadoknade. Za Lyon su kaznene udarce promašili Carew i Malouda, a kod Nantesa Guillon.

Među 16 najboljih momčadi u Liga Kupu probio se i Lorient koji je u drugoligaškom okršaju nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca pobijedio Amiens 5:4. Nakon 120 minuta utakmica je završila rezultatom 2:2.

U srijedu igraju:

Girondins Bordeaux - Olympique Marseille

Le Mans - Clermont

Monaco - Dijon FC

Le Havre - Toulouse

Stade Laval - En Avant Guingamp

Nice - LB Chateauroux

Paris St Germain - Troyes AC

St Etienne - Lille

Caen - Racing Strasbourg

Montpellier - Stade Rennes

AS Nancy - Sochaux

Racing Lens - Auxerre

Sedan Ardennes - Metz

Ajaccio - Grenoble

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙