FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: poginuo jedan, a ozlijeđena dva građevinska radnika

ZAGREB, 25. listopada 2005. (Hina) - Na gradilištu trgovačkoga centra"Kaufland" u zagrebačkoj Dubravi danas je, nakon odrona zemlje natrojicu radnika, poginuo R.J. (1984.), a dvojica njegovih kolega zbogzadobivenih ozljeda prebačena su u Kliničku bolnicu Dubrava.
ZAGREB, 25. listopada 2005. (Hina) - Na gradilištu trgovačkoga centra "Kaufland" u zagrebačkoj Dubravi danas je, nakon odrona zemlje na trojicu radnika, poginuo R.J. (1984.), a dvojica njegovih kolega zbog zadobivenih ozljeda prebačena su u Kliničku bolnicu Dubrava.

Služba hitne medicinske pomoći dojavila je policiji oko 14,35 sati da su na gradilištu trgovačkoga centra "Kaufland" na raskrižju ulica Vile Velebita i Dankovečke u Dubravi stradala trojica radnika.

Načelnik Ureda načelnika Policijske uprave zagrebačke Krešimir Borovec potvrdio je Hini da je riječ o radnicima "Betona" iz Nove Gradiške te da je dosadašnjom kriminalističkom obradom utvrđeno da je pri radu na iskopu došlo do odrona zemlje pri čemu je poginuo 21-godišnji R.J., a dvojica radnika su ozlijeđena.

U tijeku je kriminalistička obrada, a na mjestu nesreće su i inspektori zaštite na radu koji utvrđuju jesu li na gradilištu bile osigurane sve potrebne mjere zaštite na radu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙