FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trener CSKA kritizirao France Football

MOSKVA, 25. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Trener pobjednika KupaUEFA moskovskog CSKA, Valeri Gazajev oštro je kritizirao francuskimagazina France Football zbog liste igrača koji konkuriraju za Zlatnuloptu 2005.
MOSKVA, 25. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Trener pobjednika Kupa UEFA moskovskog CSKA, Valeri Gazajev oštro je kritizirao francuski magazina France Football zbog liste igrača koji konkuriraju za Zlatnu loptu 2005.

Na listi se nalazio 50 nogometaša, a među njima ima najviše Brazilaca, čak 10. Engleska i Francuska imaju po sedam predstavnika, dok najviše nominiranih od svih klubova ima Juventus (9), a zatim slijede Chelsea (7) i Real Madrid (6).

"Sramota je da na listi nema niti jednog igrača iz moskovskog CSKA. Slavili smo u Kupu UEFA i na toj listi je morao biti barem jedan naš igrač," ljutio se Gazajev.

Strateg ruskog prvoligaša posebno je ljut što među 50 najboljih igrača nije uvršten Brazilac Daniel Carvalho, najbolji igrač moskovske momčadi.

"Carvalho je deset puta bolji igrač od polovice s ove liste. Nevjerojatno ja da su njega izostavili, a na listi su igrači kao Gregory Coupet, Park Ji-sung ili Mauro Camoranesi," zaključio je Gazajev.

U anketi France Footbala, čiji izbor traje od 1956. godine, glasuju novinari, a ovogodišnji laureati bit će obznanjeni 28. studenog. Prošle godine Zlatnu loptu dobio je napadač ukrajinske reprezentacije i Milana, Andrij Ševčenko.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙