FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Odgođen stečaj Hajduka

SPLIT,25. listopada 2005.(Hina) - Stečajni sudac Trgovačkog suda uSplitu Ante Čapkun donio je danas odluku o odgodi pokretanja stečajnogpostupka nad nogometnim klubom Hajduk, temeljem tužbe nogometaša IviceMornara, do 22. prosinca, potvrđeno je na Trgovačkom sudu.
SPLIT,25. listopada 2005.(Hina) - Stečajni sudac Trgovačkog suda u Splitu Ante Čapkun donio je danas odluku o odgodi pokretanja stečajnog postupka nad nogometnim klubom Hajduk, temeljem tužbe nogometaša Ivice Mornara, do 22. prosinca, potvrđeno je na Trgovačkom sudu.

Stečajno ročište sazvano je na temelju tužbe koju je zbog duga od milijun kuna, nakon transfera u Sevillu, protiv Hajduka podnio njegov bivši nogometaš Ivica Mornar.

Kako je Hajduk u međuvremenu podmirio dio tog duga stečajni je sudac donio odluku o odgodi stečaja, a Hajduk se obvezao kako će do 20. prosinca isplatiti svih milijun kuna. Mornarov odvjetnik Silsvestar Krka sudu je predočio i potraživanje od još milijun dolara, na temelju nekih drugih obveza prema Mornaru, no, to je dio odvojenog postupka pred Općinskim sudom.

Stečajno ročište na kojemu se trebalo odlučiti o pokretanju stečaja na vidjelo je iznijelo i podatak kako je Hajdukov račun blokiran već gotovo 10 godina, odnosno 3.550 dana i to zbog ukupnog duga od 36.875.172 kuna. No, to je pitanje odvojenih postupaka, a Hajduk od tada financijsko poslovanje vodi preko tvrtke, kojoj je osnivač, Hajduk Sirio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙