FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 25. listopada

ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 25. listopada.
ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 25. listopada.

ZAGREB - Konferencija za novinare u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva na kojoj će biti riječi o aktivnostima koje se poduzimaju radi sprječavanja širenja ptičje gripe te o novim podacima vezanim uz pojavu ptičje gripe. Ministarstvo poljoprivrede svaki dan organizira konferencije za novinare vezane uz pojavu ptičje gripe i sprječavanja njezina širenja (12 sati, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78, Kabinet ministra, II. kat).

CAVTAT - Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader održat će uvodno slovo na početku Pete konferencije o ulaganjima i financiranju u jugoistočnoj Europi (10,05 sati, hotel Croatia, dvorana Ragusa).

ZAGREB - Konferencija za novinare potpredsjednice Hrvatskoga sabora Đurđa Adlešić koja će govoriti o izmjenama i dopunama odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama koje se odnose na korištenje parkirnih mjesta predviđenih za invalidne osobe (12 sati, prostorije Hrvatskoga saveza slijepih, Draškovićeva 80/3).

ZAGREB - Na redovitoj konferenciji za novinare Hrvatske demokratske zajednice govorit će ministar zdravstva Neven Ljubičić (Trg žrtava fašizma 4, u 11,30 sati)

ZAGREB - Sjednica Komisije za procjenu utjecaja na okoliš projekta "Družba Adria". Na dnevnome redu treće sjednice Komisije bit će, među ostalim, izvješće izrađivača Studije i rasprava članova Komisije o učinjenoj doradi prema primjedbama članova Komisije te donošenje odluke o daljnjemu tijeku postupka (9,30 sati, dvorana hotela "Panorama", Trg sportova 9).

SPLIT - Na gradskom deponiju bit će uništena krivotvorena robe čija je vrijednosti procijenjena na 920.000 kuna. Postupak uništavanja krivotvorene robe oduzete od počinitelja carinskih prekršaja pokrenula je Carinarnica Split zbog zaštite autorskih i drugih prava nositelja intelektualnoga vlasništva. Bit će uništeno 15.000 sunčanih naočala, 2000 satova, pet umjetničkih slika i kutija glazbenih CD-a (10 sati, splitski gradski deponij Karepovac).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu Dana Hrvatskoga narodnog kazališta (HNK) Split u Zagrebu koji će početi izvedbom predstave "Francuzica" Ilije Zovke u Satiričkom kazalištu Kerempuh 26. listopada. Na konferenciji koju su organizirali HNK u Zagrebu i HNK u Splitu govorit će intendant i umjetnički ravnatelj splitskoga Kazališta Milan Štrljić i Petar Selem te intendantica zagrebačkoga HNK-a Ana Lederer (12 sati, foyer HNK Zagreb, Trg maršala Tita 15).

ZAGREB - Otvorenje 17. svjetskog festivala animiranoga dugometražnog filma (20,30 sati, CineStar, Branimirova 29).

Dežurni urednici:

pijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/ 4808 600

telefax: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙