FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Madrid: Karlović izgubio od Nalbandiana

MADRID/ZAGREB, 21. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač IvoKarlović nije se uspio plasirati u polufinale 2.082.500 eura vrijednogATP turnira iz "Masters serije" u Madridu. Bolji od Karlovića je učetvrtfinalu sa 6-4, 7-6 (4) bio prošlogodišnji pobjednik ArgentinacDavid Nalbandian.
MADRID/ZAGREB, 21. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se uspio plasirati u polufinale 2.082.500 eura vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" u Madridu. Bolji od Karlovića je u četvrtfinalu sa 6-4, 7-6 (4) bio prošlogodišnji pobjednik Argentinac David Nalbandian.

Nalbandian će u subotu s početkom u 16 sati u polufinalu igrati protiv prvog hrvatskog igrača Ivana Ljubičića.

Karloviću u dvoboju protiv snažnog Argentinca nije pomogao niti visok postotak ubačenog prvog servisa od čak 80 posto jer je vrlo loše igrao nakon svog drugog servisa. U čitavome meču osvojio je tek četiri od 15 poena (27 posto) nakon što nije ubacio prvi servis.

Ipak, možda bi čitav dvoboj krenuo u drugačijem smjeru da je Karlović iskoristio jednu od dvije "break-lopte" na samome početku, pri svom vodstvu od 1-0 u prvom setu. Nažalost, ispostavit će se da su mu to bile ujendo i jedine "break-lopte" u meču. Nakon što Karlović nije iskoristio svoje prilike, Nalbandian je odmah potom oduzeo servis našem igraču i tu prednost održao do kraja prvoga seta.

U drugom setu jedinu "break-loptu" imao je Nalbandian pri rezultatu 5-5. karlović se uspio spasiti, ali u "tie-breaku" je izgubio dva poena zaredom na svom servisu, a toliku prednost Nalbandian nije mogao ispustiti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙