FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Madrid: Ljubičić svladao Martina

MADRID/ZAGREB, 19. listopada 2005. (Hina) - Najbolji hrvatski tenisačIvan Ljubičić plasirao se u 3. kola ATP Masters Series turnira uMadridu svladavši Španjolca Alberta Martina 6:3, 7:6 (7).
MADRID/ZAGREB, 19. listopada 2005. (Hina) - Najbolji hrvatski tenisač Ivan Ljubičić plasirao se u 3. kola ATP Masters Series turnira u Madridu svladavši Španjolca Alberta Martina 6:3, 7:6 (7).

Ljubičiću je ovo 13. uzastopna pojedinačna pobjeda i nastavak niza započetog u Metzu, a potom nastavljen u Beču, dva turnira koje je Ivan osvojio. Protiv Španjolca Martina Ljubičić je do Madrida igrao samo jednom i to ove godine u Miamiu, gdje je rezultat bio 6:3, 6:3 za hrvatskog Davis Cup junaka, a Španjolac je istim rezultatom izgubio prvi set, u kojem je Ivan na svoj početni udarac izgubio svega jedan poen.

U drugom setu Martin je pružio ozbiljniji otpor, set je otišao do "tie-breaka" u kojem je Ljubičić slavio sa 9:7.

U 3. kolu Ljubičić ide na Belgijanca Oliviera Rochusa, koji je ranije svladao Marija Ančića. Ljubičić je Belgijanca dosad pobjeđivao dvaput - u Rimu ove godine i u Milanu 2003, dok je Rochus slavio ove godihne na zemlji Monte Carla.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙