FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka: Van der Vaartu tri utakmice kazne

FRANKFURT, 17. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Vezni igrač njemačkogprvoligaša Hamburger SV-a i nizozemske nogometne reprezentacije Rafaelvan der Vaart kažnjen je s tri utakmice zabrane igranja i 10.000 eurazbog crvenog kartona kojega je dobio po završetku prvenstvene utakmiceprotiv Wolfsburga u subotu.
FRANKFURT, 17. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Vezni igrač njemačkog prvoligaša Hamburger SV-a i nizozemske nogometne reprezentacije Rafael van der Vaart kažnjen je s tri utakmice zabrane igranja i 10.000 eura zbog crvenog kartona kojega je dobio po završetku prvenstvene utakmice protiv Wolfsburga u subotu.

Van der Vaart je nakon posljednjeg sučevog zvižduka na terenu odgurnuo suparničkog igrača, a zatim se pokušao obračunati i trenerom Wolfsburga Holgerom Fachom koji je utrčao u teren odmah po završetku dvoboja.

Branič Wolfsburga Maik Franz, koji je također bio umiješan u incident, kažnjen je s dvije utakmice neigranja, dok je trener Wolfsburga Fach kažnjen s jednom utakmicom zabrane vođenja momčadi i sa 10.000 eura.

Njemački nogometni savez nakon pregleda snimke odlučit će hoće li kazniti i braniča HSV-a Guya Demela koji je također bio umiješan u naguravanje po završetku utakmice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙