FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb - Pelister 37:13

ZAGREB, 16. listopada 2005. (Hina) - U susretu trećeg kola G skupineLige prvaka rukometaši Zagreba su u Dvorani 2 Doma sportova pobijedilimakedonski Pelister 37:13 (23:5).
ZAGREB, 16. listopada 2005. (Hina) - U susretu trećeg kola G skupine Lige prvaka rukometaši Zagreba su u Dvorani 2 Doma sportova pobijedili makedonski Pelister 37:13 (23:5).

Bila je to utakmica u kojoj je pitanje pobjednika razriješeno već nakon nekoliko uvodnih minuta. Od samog starta razlika u kvaliteti između ove dvije momčadi bila je više nego očita. Zagreb je utakmicu otvorio vodstvom 8:1, u 12. minuti bilo je 11:3, a u 18. minuti 16:3. Do konca poluvremena domaćin je vodio sa 18 pogotka razlike (23:5). Zagreb je u prvom dijelu imao 11 kontri, pri čemu je realizirao 10, dok su Makedonci imali samo jednu kontru i nisu je uspjeli realizirati. Briljirali su Kapisoda sa 9, i Horvat sa pet pogodaka, koji u nastavku utakmice nisu igrali. U drugom poluvremenu Lino Červar je pružio priliku i ostalim igračima, što su iskoristili Terzić sa šest, te Đukanović sa četiri postignuta pogotka.

"Možemo biti zadovoljni pristupom igrača. Veći dio utakmice igrali smo angažirano i ozbiljno. Tek je u drugom poluvremenu došlo do manjeg opuštanja," istaknuo je Červar nakon što je Zagreb upisao i drugu pobjedu u Ligi prvaka uz jedan neodlučeni ishod.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙