FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ballack: "Igramo očajno"

BERLIN, 13. listopada 2005. (Hina/DPA) - Nakon što je njemačkanogometna reprezentacija u posljednjih pet prijateljskih susretaupisala tek dvije pobjede i to protiv Kine i Južne Afrike, njemačkimediji oštro su kritizirali igru "Elfa".
BERLIN, 13. listopada 2005. (Hina/DPA) - Nakon što je njemačka nogometna reprezentacija u posljednjih pet prijateljskih susreta upisala tek dvije pobjede i to protiv Kine i Južne Afrike, njemački mediji oštro su kritizirali igru "Elfa".

Njima se pridružio i kapetan svjetskih doprvaka, Michale Ballasck.

"Igramo očajno, to je vjerujem svima jasno. Jednostavno nemamo pravo na opravdanje. Do početka SP-a nema još mnogo vremena, moramo popraviti naše nedostatke," kazao je vezni igrač munchenskog Bayerna.

U posljednjoj utakmici, odigranoj u srijedu, "Elf" je jedva pobijedio Kinu (1:0), a tri dana ranije izgubio je u Turskoj (1:2).

"Nastupili smo u izmijenjenom sastavu. Želio sam isprobati neke igrače, no to se pokazalo pogrešnim. Međutim, igra se ne stvara preko noći. Kritičari nam moraju pružiti vremena," branio se njemački izbornik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙