FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grci žele da Rehhagel ostane

ATENA, 13. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Usprkos neuspjehu ukvalifikacijama za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo, velikavećina Grka želi da Otto Rehhagel ostane izbornik njihovereprezentacije bez obzira što mu ugovor ističe na kraju ove godine. ZaRehhagelov ostanak izjasnili su se igači, vodstvo saveza, a inavijači.
ATENA, 13. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Usprkos neuspjehu u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo, velika većina Grka želi da Otto Rehhagel ostane izbornik njihove reprezentacije bez obzira što mu ugovor ističe na kraju ove godine. Za Rehhagelov ostanak izjasnili su se igači, vodstvo saveza, a i navijači.

Čak 88 posto navijača je u televizijskoj anketi odmah nakon ispadanja Grka iz borbe za odlazak na SP dalo podršku Rehhagelu da ostane na mjestu izbornika.

"Rehhagel mora ostati i o tome nema diskusije. Uvelike je pomogao grčkom nogometu tijekom svog boravka na klupi i više se nikome ne treba dokazivati", izjavio je kapetan grčke reprezentacije Theodoros Zagorakis.

Grčki savez već je ponudio Rehhagelu produžetak ugovora do ljeta 2008. godine.

"Imam odličan odnos s Grcima, ali prije no što odlučim hoću li ostati ili ne moram se posavjetovati s obitelji. Kao što moja supruga Beate kaže 'Nikad nemoj donositi odluku naprečac'", rekao je 67-godišnji Nijemac.

Rehhagel je u lipnju prošle godine vodio Grčku do naslova europskog prvaka, da bi u kvalifikacijama za SP zauzeo tek četvrto mjesto u skupni, iza Ukrajine, Turske i Danske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙