FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hugo Sanchez kritizira meksičkog izbornika zbog uvrštavanja stranaca u reprezentaciju

CIUDAD MEXICO, 13. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Nekadašnji najboljimeksički nogometaš Hugo Sanchez, sada trener tamošnjeg prvoligašaUNAM-a, oštro je kritizirao izbornika Ricarda Lavolpea zboguvrštavanja u reprezentaciju igrača koji nisu rođeni u Meksiku.
CIUDAD MEXICO, 13. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Nekadašnji najbolji meksički nogometaš Hugo Sanchez, sada trener tamošnjeg prvoligaša UNAM-a, oštro je kritizirao izbornika Ricarda Lavolpea zbog uvrštavanja u reprezentaciju igrača koji nisu rođeni u Meksiku.

Lavolpe, inače Argentinac, je prošloga tjedna u sastav reprezentacije uvrstio napadača Guillerma Francu, također rođenog Argentinca, koji je tako postao treći igrač u meksičkoj reprezentaciji koji nije rođen u Meksiku. Franco je u Meksiko stigao 2002. godine, a u svom je debiju u subotu protiv Gvatemale postigao četiri gola.

"Uvrštavanje stranaca u reprezentaciju je vrlo opasno. Sada ih imamo trojicu, uskoro bi ih mogli imati pet, šest ili više, a onda reprezentacija više neće biti ono što bi trebala, već momčad od naturaliziranih igrača. No, nisu igrači krivi za to, već osobe koje ih pozivaju. Zato bismo trebali poduzeti mjere kojima bi se ovakva praksa ograničila za dobrobit naših domaćih igrača", smatra Sanchez.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙