FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 12. listopada

ZAGREB, 12. listopada 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja zasrijedu, 12. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 12. listopada 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 12. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavlja 16. sjednicu raspravom o dodjeli 2, 4 milijuna kuna pomoći gradovima i općinama kako bi djelomično ublažili posljedice što ih je nevrijeme nanijelo poljoprivrednim kulturama. Iznos od oko 2,4 milijuna kuna pomoć je koju bi od države bespovratno trebali dobiti 22 grada i općine koje je početkom ove i koncem prošle godine pogodio orkanski vjetar i mraz. Te općine gradovi su iz Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Pred Saborom, koji ulazi u četvrti tjedan rada, još je 20-ak točaka, a očekuje se da 16. sjednica završi ovaj tjedan. (Trg Sv. Marka u 9,30 sati).

ZAGREB - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Ivo Sanader sudjelovat će na svečanom otvorenju Ambiente - 32. međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije (Kongresna dvorana Zagrebačkog velesajma u 10,00 sati).

ZAGREB - Pravosudna akademija Ministarstva pravosuđa RH i CARDS projekt pozivaju na Konferenciju povodom završetka CARDS projekta "Reforma pravosuđa - Potpora pravosudnoj akademiji u Hrvatskoj. Konferenciju će svojim prisustvom uveličati predsjednik Vlade Ivo Sanader i izaslanik predsjednika Republike Siniša Tatalović, a prisutnima će se obratiti i ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt i šef delegacije Europske komisije u RH Vincent Degert te predsjednik Vrhovnog suda Branko Hrvatin i voditelj Projektnog tima Wolfgang Rusch. Na konferenciji će uzvanicima i javnosti biti predstavljeni rezultati projekta (Starogradska vijećnica, Ćirilometodska 5).

ZAGREB - Predsjednik Republike Moldavije Vladimir Voronjin boravit će u srijedu i četvrtak u službenom posjetu Hrvatskoj na poziv hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića. Moldavski predsjednik će s najvišim hrvatskim dužnosnicima razgovarati o daljnjem intenziviranju sveukupnih bilateralnih odnosa, osobito gospodarskih, te o regionalnim i globalnim pitanjima od obostranog interesa.(Ured predsjednika, Pantovčak 241, početak susreta u 17,00 sati, izjave u 18,00 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige pjesama Željka Reinera "Vrijeme sna i vrijeme jave" (dvorana Matice Hrvatske, Matičina 2, 19 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙