FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Muškarac lukom i strijelom napao i zauzeo vlak

MONTCLAIR , 11. listopada 2005. (Hina) - U maniri najuspješnijihfilmova o Divljem zapadu, američka je policija u nedjelju navečer usamoobrani lakše ranila izvjesnog Juventina Valleja-Camerena koji jenapao vlak tvrtke Union Pacific, zaprijetivši jedinim osobama koje suse ondje zatekle, vlakovođi i strojovođi - lukom i strijelom.
MONTCLAIR , 11. listopada 2005. (Hina) - U maniri najuspješnijih filmova o Divljem zapadu, američka je policija u nedjelju navečer u samoobrani lakše ranila izvjesnog Juventina Valleja-Camerena koji je napao vlak tvrtke Union Pacific, zaprijetivši jedinim osobama koje su se ondje zatekle, vlakovođi i strojovođi - lukom i strijelom.

Strojovođa i vlakovođa uspjeli su pobjeći i onesposobiti vlak isključivši prekidače za gorivo, a nakon toga su mobilnim telefonima pozvali policiju, izvijestio je glasnogovornik Union Pacifica Mark Davis.

"Naši su zaposlenici obavili izvanredan posao. Bili su vrlo pribrani kada su onemogućili vlak i na taj način nama omogućili da uhitimo prijestupnika", rekao je Davis.

Kad su policajci stigli na postaju San Bernardino zatekli su Valleja-Camerenu u vlaku. Čim ih je ugledao mladić je i njima zaprijetio lukom i strijelom, pa su policajci otvorili vatru i lakše ga ranili.

Nakon liječničke obrade rana u bolnici, Vallejo-Camerena prebačen je u istražni zatvor. Nije objavljeno kada će prvi put izaći pred sud, kao ni koji su ga motivi nagnali na pokušaj otmice vlaka.

Vlak je vozio na relaciji Salt Lake City - Los Angeles, a prevozio je automobile.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙