FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 11. listopada

ZAGREB, 10. listopada 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja zautorak, 11. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 10. listopada 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 11. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Konferencija za novinare DC-a, a govorit će potpredsjednik stranke Joško Morić o temi "Pljačke banaka neće se spriječiti povećanjem policijskih ovlasti", (Ilica 48 u 10,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske udruge poslodavaca - Udruge liječnika poslodavaca u ugovornom odnosu o temi Uvođenje administrativnih taksi - korist za državu, a problemi za liječnike i pacijente (Pavla Hatza 12 u 11 sati).

ZAGREB - Sjednica Odbora za zakonodavstvo Hrvatskog sabora, a na dnevnom redu se nalazi Izvješće o Uredbi, koju je Vlada Republike Hrvatske donijela na temelju zakonske ovlasti, o darovanju stanova i kuća u vlasništvu RH na područjima posebne državne skrbi hrvatskim braniteljima te članovima obitelji poginulih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. Jedna od točaka je i zauzimanje stajališta o zahtjevima za davanje tumačenja pravnih propisa (Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6, dvorana "Josipa Jelačića" Centar

u 12 sati).

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor potpisat će Ugovor o suradnji na provedbi programa međugeneracijske solidarnosti "Dnevni boravak i pomoć u kući starijim osobama" s Karlovačkom županijom i općinom Jasenovac te Ugovore o suradnji na provedbi programa međugeneracijske solidarnosti "Pomoć u kući starijim osobama" s Karlovačkom i Zadarskom županijom i Gradom Vrbovskim.

ZAGREB - Otvaranje izložbe Munira Vejzovića pod nazivom "Ars Amandi", retrospektiva od 360 djela nastalih u razdoblju od 1963. do 2005. godine (Galerija Klovićevi dvori, Jezuitski trg u 19 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙