FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Novigradu 7. i 8. listopada XV. konferencija Zagrebačke burze

ZAGREB, 5. listopada 2005. (Hina) - Tradicionalna, XV. godišnjakonferencija Zagrebačke burze održat će se 7. i 8. listopada uNovigradu, a naglasak ovogodišnje konferencije bit će na očekivanimprilagodbama regulaciji i zakonodavstvu Europske unije, kapacitetimafinancijskog sustava Hrvatske te izazovima i perspektivama hrvatskeosiguravajuće industrije.
ZAGREB, 5. listopada 2005. (Hina) - Tradicionalna, XV. godišnja konferencija Zagrebačke burze održat će se 7. i 8. listopada u Novigradu, a naglasak ovogodišnje konferencije bit će na očekivanim prilagodbama regulaciji i zakonodavstvu Europske unije, kapacitetima financijskog sustava Hrvatske te izazovima i perspektivama hrvatske osiguravajuće industrije.

Na središnjem okruglom stolu "Hrvatski industrijski lideri" govorit će se o mogućem partnerstvu kompanija koje su se već pozicionirale kao regionalni lideri, vodećih hrvatskih banaka i hrvatske Vlade glede izazova daljnjeg rasta i razvoja te nužnih prilagodbi EU. U radu tog okruglog stola očekuju se predstavnici najznačajnijih hrvatskih tvrtki, banaka i udruga te Vlade.

Uz središnje, konferencija će obrađivati i teme vezane uz Zakon o računovodstvu i reviziji te zastoju u primjeni međunarodnih računovodstvenih standarda (IFRS-a), kao i očekivanu arhitekturu financijskog sustava EU 2010. godine.

Burzovna će konferencija, prema najavama organizatora, okupiti više od 200 vodećih ljudi iz financijske industrije, konzultanata, trgovačkih društava, uglednih inozemnih gostiju te svih onih koji imaju interesa i ulažu na hrvatska financijska tržišta.

Sa Zagrebačke burze najavljuju da će u radu konferencije sudjelovati predstavnici niza značajnih međunarodnih institucija, poput Europske središnje banke i Europskog parlamenta, ali i regionalnih burzi i tržišta kapitala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙