FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ryanair prognozira da će konkurenti sniziti cijene karata

DUBLIN, 5. listopada 2005. (Hina/AP) - Ryanair Holdings PLC objavio jeda očekuje da će konkurentne diskontne zrakoplovne kompanije u Europisniziti cijene zrakoplovnih karata, potvrdivši usprkos tome ranijeprognoze o nastavljenom snažnom rastu i zaradi.
DUBLIN, 5. listopada 2005. (Hina/AP) - Ryanair Holdings PLC objavio je da očekuje da će konkurentne diskontne zrakoplovne kompanije u Europi sniziti cijene zrakoplovnih karata, potvrdivši usprkos tome ranije prognoze o nastavljenom snažnom rastu i zaradi.

U izvješću o poslovanju izvršni direktor Michael O'Leary kazao je da će ostale zrakoplovne kompanije, koje su za razliku od Ryanaira uvele dodatnu pristojbu na gorivo, biti "prisiljene sniziti cijene svojih karata kako bi ostale konkurentne".

Usprkos tome, Ryanair ne namjerava mijenjati svoje ranije prognoze o zaradi ali će biti na oprezu, dodao je O'Leary.

Kompanija je objavila da je u rujnu prevezla 3.023.819 putnika, što je 27 posto više u odnosu na isti mjesec prošle godine, a ta činjenica odražava širenje mreže Ryanairovih ruta.

Čelnik irskog diskontnog zrakoplovnog prijevoznika objavio je i da je kompanija iskoristila opciju kupovine devet zrakoplova tipa Boeing 737-800, koji će biti isporučeni 2007.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙