FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Moldavski veleposlanik predao kopiju vjerodajnica u MVPEI-u

ZAGREB, 4. listopada 2005. (Hina) - Odnosi Republike Hrvatske iRepublike Moldove u stalnom su usponu, a postoji prostor za njihovounaprjeđenje na gospodarskom polju, zaključili su u utorak državnatajnica u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija RHVera Varga i novoimenovani moldavski veleposlanik u Hrvatskoj ValeriuBobutac, koji joj je tom prigodom predao kopije vjerodajnica,priopćeno je iz MVPEI.
ZAGREB, 4. listopada 2005. (Hina) - Odnosi Republike Hrvatske i Republike Moldove u stalnom su usponu, a postoji prostor za njihovo unaprjeđenje na gospodarskom polju, zaključili su u utorak državna tajnica u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija RH Vera Varga i novoimenovani moldavski veleposlanik u Hrvatskoj Valeriu Bobutac, koji joj je tom prigodom predao kopije vjerodajnica, priopćeno je iz MVPEI.

Sugovornici su u srdačnom razgovoru, nastavlja se u priopćenju, istaknuli vrlo dobre odnose Hrvatske i Moldove, osobito naglasivši iznimno prijateljstvo dvojice predsjednika, Stjepana Mesića i Vladimira Voronina.

Veleposlanik Bobutac je čestitao Republici Hrvatskoj na otvaranju pristupnih pregovora s Europskom unijom i izrazio nadu kako će hrvatska iskustva biti Moldovi od velikog značenja, kaže se u priopćenju

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙