FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Česi bez Šmicera, upitan i Baros

PRAG, 4. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Napadač češke reprezentacijei francuskog prvoligaša Bordeauxa, Vladimir Šmicer po svemu sudećiotpao je iz kruga kandidata za subotnji ogled protiv Nizozemske.
PRAG, 4. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Napadač češke reprezentacije i francuskog prvoligaša Bordeauxa, Vladimir Šmicer po svemu sudeći otpao je iz kruga kandidata za subotnji ogled protiv Nizozemske.

Šmicer je na posljednjem treningu reprezentacije osjetio jaku bol u mišiću zbog čega je bio prisiljen prekinuti s vježbanjem.

"Bojim se kako se radi o ozbiljnoj ozlijedi," kazao je Šmicer, koji je tako postao četvrti napadač na listi ozlijeđenih. Prije njega češki izbornik Karel Brueckner je ostao i bez Jan Kollera, Vratislava Lokvenca i Milana Barosa. Jedini za kojeg se nagađa kako bi ipak mogao nastupiti je Baros.

"Baros ima problema s ahilovom tetivom, no vjerujem kako će do subote biti spreman," dodao je Brueckner.

Češka trenutačno zauzima drugo mjesto u skupini 1 sa četiri boda manje od Nizozemske. Premda su Nizozemci praktički osigurali prvo mjesto u skupini i direktan plasman u Njemačku, reprezentacija Češke lovi jednu od dvije druge pozicije koje također vode direktno na SP.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙