FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Francuska: Talijan Guidolin novi trener Monaca

PARIZ, 4. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Francuski prvoligaš Monaco uutorak je potvrdio ime novoga trenera, a to je, prema predsjednikukluba Michelu Pastoru, Talijan Francesco Guidolin.
PARIZ, 4. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Francuski prvoligaš Monaco u utorak je potvrdio ime novoga trenera, a to je, prema predsjedniku kluba Michelu Pastoru, Talijan Francesco Guidolin.

Francesco Guidolin (50) će u naredne dvije godine biti trener klupa iz Kneževine, a financijski uvjeti prijelaza nisu priopćeni.

Talijanov zadnji trenerski posao bio je u Palermu, čiju je momčad po prvi puta u povijesti uveo u Kup UEFA, ali je po isteku ugovora otišao. Na ljeto je pristao biti trenerom novog prvoligaša Genoe, no angažman je propao nakon što je Genoa zbog malverzacija izbačena u Treću ligu.

Dosadašnji trener Monaca Didier Deschamps dao je ostavku 19. rujna, a za unosno mjesto na klupi konkurirali su brojni francuski i inozemni treneri. Zanimljivo, otkad je Deschamps otišao Monaco je neporažen u četiri dvoboja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙