FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA PONEDJELJAK, 3. LISTOPADA

ZAGREB, 2. listopada 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 3. listopada.
ZAGREB, 2. listopada 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 3. listopada.

ZAGREB - Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt sastat će se s ministrom pravosuđa i unutarnjih poslova Švedske Thomasom Bodstroemom i upoznati ga sa strategijom reforme pravosuđa i suradnjom Hrvatske s Haaškim tribunalom. Razgovarat će i o pregovaračkom procesu za pristupanje Hrvatske Europskoj uniji i otvaranju mogućnosti za početak stručne suradnje dvaju ministarstava, (Ministarstvo pravosuđa RH, 11 sati).

Švedski ministar će prije toga posjetiti Ravnateljstvo policije i obići Centar za kriminalistička vještačenja, (9,15 sati), a tijekom dana susrest će se i s ministrom unutarnjih poslova Ivicom Kirinom s kojim će potpisati Sporazum o policijskoj suradnji švedske i hrvatske Vlade te će nakon toga dvojica ministara dati izjavu za medije, (Vila Prekrižje, Pantovčak 281, 13,15 sati).

ZAGREB - O španjolskom i svjetskom piscu Miguelu de Cervantesu, autoru "Don Quijote"-a iz 1605. bit će riječi na prigodnoj tribini povodom 400 godina od objavljivanja tog najpoznatijeg Cervantesovog djela koju upriličuju Veleposlanstvo Kraljevine Španjolske u Hrvatskoj i Društvo hrvatskih književnika, (DHK, Trg bana J. Jelačića 7, 12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare uoči otvorenja izložbe vodećeg austrijskog umjetnika 20. stoljeća Friedensreicha Hundertwassera bit će u Galeriji Mona Lisa, (Tkalčićeva 77, 12 sati).

OSIJEK - Predstavnici Osječko-baranjske županije i i tvrtke HEP-Plin d.o.o. Osijek potpisat će ugovor o koncesiji za izgradnju distribucijskog sustava plinovoda i pružanja usluga distribucijskim sustavom na području Baranje (Općina Bilje, 10,30 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Milka Ćurković

poslijepodne: Neven Leskovar

navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙