FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 1. listopada

ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasubotu, 1. listopada.
ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za subotu, 1. listopada.

ZAGREB - Okrugli stol "Međugeneracijska solidarnost- programi poboljšanja kvalitete življenja starijih osoba u Hrvatskoj" otvorit će potpredsjednica Vlade RH i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor. Okrugli stol u Tribinama Grada Zagreba upriličen je povodom Međunarodnog dana starijih osoba, 1. listopada, (Kaptol 27, 12 sati).

ZAGREB - Na sjednici Glavnog odbora Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP) raspravljat će se o aktualnoj situaciji i inicijativama SDP-a, a bit će riječi i o osnivanju novih organizacija SDP-a. Sjednica počinje u 11 sati u sjedištu SDP-a u Zagrebu, a izjava predsjednika SDP-a Ivice Račana i predsjednika GO Tonina Picule bit će u 13 sati, (Iblerov trg 9 -press soba).

OSIJEK - Na skupu mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka govorit će predsjednik HDZ-a Ivo Sanader, potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks i ostali stranački dužnosnici, (Kino Europa, 11 sati).

VINKOVCI - Na mjestu u Domovinskom ratu srušene pravoslavne crkve Silaska svetoga Duha u središtu Vinkovaca episkop osječko-poljski i baranjski Lukijan blagoslovit će kamene temeljce za izgradnju nove pravoslavne crkve u Vinkovcima. Gradnju crkve financirat će hrvatska država, dok će opremanje unutrašnjosti preuzeti na sebe Pravoslavna crkva i vjernici, (15,30 sati).

ZAGREB - Međunarodni simpozij povodom obilježavanja 450. godišnjice prve knjige pisane na albanskom jeziku bit će u Europskom domu, (Jurišićeva 1, 16 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne: Milka Ćurković

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙