FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Italija: Iaquinta ipak potpisao za Udinese

RIM, 30. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Talijanski reprezentativninapadač Vincenzo Iaquinta produžio je nakon jednomjesečnogpregovaranja ugovor sa Udineseom, čiji će član biti do 2010.
RIM, 30. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Talijanski reprezentativni napadač Vincenzo Iaquinta produžio je nakon jednomjesečnog pregovaranja ugovor sa Udineseom, čiji će član biti do 2010.

Iaquinta je na najbolji mogući način započeo sezonu, postigavši tri zgoditka u utakmici lige prvaka sa Panathinaikosom, ali je potom izbačen iz momčadi zbog odbijanja produžetka ugovora, pa nije igrao u porazima od Juventusa i Reggine, te Barcelone u Ligi prvaka.

Vlasnik Udinesea Giampaolo Pozzo zaprijetio je Iaquinti da će ga prodati u siječnju, a dodatni pritisak izvršio je i talijanski izbornik Marcello Lippi objavivši da će na SP voditi samo igrače koji igraju.

Iaquinta je zato u petak pristao na još tri godine u Udinama, iako se zbog odnosa Udinesea prema svojem nogometašu žestoko pobunio i Sindikat profesionalnih talijanskih nogometaša.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙