FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IDF: u gradu Puli vlada totalna anarhija i neorganiziranost

PULA, 30. rujna 2005.(Hina) - Nezavisni vijećnik na listi Istarskogademokratskog foruma (IDF) u pulskom Gradskom vijeću Livio Bolković nadanašnjoj je konferenciji za novinare, komentirajući prvih stotinudana rada Gradskog poglavarstva, ustvrdio kako u "Puli vlada totalnaanarhija i neorganiziranost i to isključivo kao posljedica neznanja".
PULA, 30. rujna 2005.(Hina) - Nezavisni vijećnik na listi Istarskoga demokratskog foruma (IDF) u pulskom Gradskom vijeću Livio Bolković na današnjoj je konferenciji za novinare, komentirajući prvih stotinu dana rada Gradskog poglavarstva, ustvrdio kako u "Puli vlada totalna anarhija i neorganiziranost i to isključivo kao posljedica neznanja".

Drži kako Pula u Valteru Drandiću još uvijek ima nelegalnog gradonačelnika koji nije profesionalac jer još prima plaću saborskog zastupnika. Upravo zato, kazao je Bolković, IDF će uložiti oštru pritužbu Uredu državne uprave i Ministarstvu pravosuđa.

Predsjednik IDF-a i bivši gradonačelnik Luciano Delbianco istaknuo je kako je pri primopredaji ostavio izvješće o svome radu na 140 stranica, ali da ga sadašnji gradonačelnik očito nije ni pogledao pa su stoga "neutemeljene Drandićeve izjave da je sadašnja vlast u Puli, koju obnašaju IDS i HSU, zatekla gradsku upravu u kaosu i prezaduženosti".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙