FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dr. Gray analizirao veze Pitt-Aniston i Pitt-Jolie

NEW YORK , 30. rujna 2005. (Hina/AP) - Veza Jennifer Aniston i BradaPitta nije imala izgleda od samog početka, smatra dr. John Gray,popularni američki psiholog i autor knjige "Muškarci su s Marsa, ažene su s Venere".
NEW YORK , 30. rujna 2005. (Hina/AP) - Veza Jennifer Aniston i Brada Pitta nije imala izgleda od samog početka, smatra dr. John Gray, popularni američki psiholog i autor knjige "Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere".

Par se rastao u siječnju nakon četiri i pol godine braka. Aniston je zahtjev za rastavom podnijela u ožujku, navodeći nepomirljive razlike.

"Izgledi da veza Aniston-Pitt potraje bili su minimalni. Počeli su vezu kao 'najljepši par maturalnog plesa'. On je bio najseksi muškarac, istodobno kad je ona bila najseksi žena", rekao je Gray.

"Takav pritisak iznimno loše utječe na vezu", smatra Gray, dodajući kako ne polaže velike nade ni u vezu Brada Pitta i Angeline Jolie.

"Njih dvoje od početka veze stalno su pod povećalom. Osim toga, Pitt je ušao iz jedne veze u drugu toliko brzo da nije imao vremena provesti malo vremena sam sa sobom i razmisliti o vlastitoj sreći. Zbog neprestanog pritiska medija, stalno su na oprezu, što je zamorno i zbog toga ne mogu dovoljno raditi na vezi", tvrdi Gray.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙