FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prosinečki u austrijskom četvrtoligašu

BEČ/ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Prema pisanju austrijskog tiskajedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena, RobertProsinečki (36) karijeru će nastaviti u redovima austrijskogčetvrtoligaša, Donaufelda iz Beča.
BEČ/ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Prema pisanju austrijskog tiska jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena, Robert Prosinečki (36) karijeru će nastaviti u redovima austrijskog četvrtoligaša, Donaufelda iz Beča.

Prosinečki je prvotno u klubu, koji se natječe u Bečkoj ligi, trebao održati trening s prvotimcima i mladim igračima, međutim, čelnici kluba su mu ponudili mjesto u momčadi.

"Robert je odličan prijatelj s našim igračem Nikicom Pavlekom. Kada mi je otkrio da želi još igrati nogomet, ponudili smo mu mjesto u našoj momčadi," kazao je predsjednik kluba Wernera Goessingera.

Goessinger je pojasnio i način plaćanja igrača koji je s hrvatskom reprezentacijom osvojio treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, a tijekom karijere je igrao za europske velikane Real Madrid i Barcelonu.

"Prosinečki nam je predstavio nacrt ugovora koji bi umjesto nas financirali sponzori," dodao je Goessinger.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙