FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lagerback: Hrvatska je imala sreće

GOTHEBORG/ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Uoči gostovanja u Zagrebu imožda odlučujućih 90 minuta u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvoizbornik švedske nogometne reprezentacije Lars Lagerback osvrnuo se nadosadašnji učinak svojih odabranika.
GOTHEBORG/ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Uoči gostovanja u Zagrebu i možda odlučujućih 90 minuta u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo izbornik švedske nogometne reprezentacije Lars Lagerback osvrnuo se na dosadašnji učinak svojih odabranika.

"Vrlo sam zadovoljan do sada učinjenim. U osam susreta upisali smo sedam pobjeda i postigli 27 pogodaka, što nas čini jednom od najefikasnijih momčadi u kvalifikacijama," kazao je švedski strateg.

Jedini kiks švedska reprezentacija doživjela je u susretu s Hrvatskom i to pred svojim navijačima. Sada slijedi uzvrat u Zagrebu u kojem će najvjerojatnije pasti odluka tko će direktno na SP.

"Hrvatska ima vrlo snažnu momčad. Igraju disciplinirano, odlično se kreću u obrani i jako su opasni u napadu. To su pokazali i u prvom susretu, no u Gotheborgu su imali sreće, jer smo mi zapucali nekoliko izglednih prilika," dodao je Lagerback.

Na dosadašnja četiri gostovanja u kvalifikacijama, Šveđani su upisali isto toliko pobjede. U Zagrebu bi ih zadovoljio i bod.

"Igramo odlično na gostovanjima. Vjerujem kako ćemo odličnu seriju nastaviti i u Zagrebu, no zadovoljio bi nas i neodlučeni ishod," zaključio je švedski izbornik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙