FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HNS: U Zagreb dolazi i osam švedskih policajaca

ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Moramo biti izuzetno pažljivi gledenavijača na utakmici sa Švedskom u Zagrebu jer nas od događanja naMalti sada u međunarodnim asocijacijama pomnije prate i svaki, pa inajmanji incident bit će najoštrije kažnjen, kazao je redovnojkonferenciji za novinare u Zagrebu glavni tajnik Hrvatskog nogometnogsaveza Zorislav Srebrić.
ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Moramo biti izuzetno pažljivi glede navijača na utakmici sa Švedskom u Zagrebu jer nas od događanja na Malti sada u međunarodnim asocijacijama pomnije prate i svaki, pa i najmanji incident bit će najoštrije kažnjen, kazao je redovnoj konferenciji za novinare u Zagrebu glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić.

U Zagreb dolazi i osam švedskih policajaca posebno obučenih za nadzor nogometnih huligana, a očekuje se dolazak više od tisuću švedskih navijača u Hrvatsku. Najbolji švedski sastav od ponedjeljka će se pripremati u Austriji, a u Zagreb dolaze 7. listopada, dan prije početka utakmice.

Srebrić je dodao kako će se ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu SP 2008 protiv Švedske na stadionu Maksimir prodavati od subote, a u tijeku je prodaja putem interneta. Za susret protiv Mađarske 12. listopada u Budimpešti za hrvatske navijače je rezervirano 1500 ulaznica, a Srebrić upozorava da će se ulaznice prodavati samo preko HNS-a, te da će oni navijači koji ne budu imali ulaznicu biti vraćeni već na mađarskoj granici.

Na konferenciji je bilo govora i o nastupu selekcije do 19 godina koja će od 3. do 7. listopada sudjelovati na izlučnom turniru U-19 Europskog prvenstva u Sarajevu. Hrvatski nogometaši u konkurenciji BiH, Islanda i Bugarske moraju za proboj u daljnje natjecanje osvojiti jedno od prva dva mjesta.

U Zagrebu će se od 11. do 16. listopada održati izlučni turnir Lige prvaka u malom nogometu, kojem je domaćin hrvatski prvak Orkan. Osim Orkana, na turniru će sudjelovati ukrajinski Šahtar, finski Ilves Tampere i slovački SlovMatic Bratislava, a pobjednik turnira ulazi među osam najboljih malonogometnih momčadi Europe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙