FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za četvrtak, 28. rujna

ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak,28. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 28. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Sjednica Predsjedništva Hrvatskog sabora s predsjednicima klubova zastupnika na čijem su dnevnom redu "pitanja važna za odvijanje sjednica Hrvatskog sabora". Sjednicu je krajem prošlog tjedna zatražio Klub zastupnika HDZ-a u povodu izjava dvojice zastupnika HNS-a da je HDZ nakon pretvorbe i privatizacije trebalo proglasiti zločinačkom organizacijom (Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6, dvorana Ante Starčevića, 9 sati).

ZAGREB - Drugog dana rada 16. sjednice zastupnici Hrvatskog sabora raspravljat će o temama vezanim za reviziju pretvorbe i privatizacije. Pred zastupnicima će se naći izvješća Hrvatskog fonda za privatizaciju, Državnog odvjetništva i drugih mjerodavnih tijela o tome što su učinili nakon nalaza državne revizije da je u više od tisuću i pol poduzeća otkrila velike gospodarske štete i gubitak stotine tisuća radnih mjesta u pretvrobi i privatizaciji, te brojne nezakonitosti i nepravilnosti. (Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6, Velika vijećnica, 9,30 sati).

ZAGREB - Hrvatski helsinški odbor za ljudska prava i nevladine udruge koje su se zalagale za Zakon o pravu na pristup informacijama, donesen u listopadu 2003., priređuju skup u povodu Međunarodnog dana "Građani imaju pravo znati" kome će nazočiti i hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt i Antun Palarić iz Središnjeg državnog ureda za upravu (HND- Velika dvorana, Perkovčeva 2, 17 sati).

ZAGREB - Otvorenje prve Glazbene galerije u kojoj će svoje umjetničke radove izlagati poznati hrvatski glazbenici koji su ujedno slikari, kipari i fotografi bit će u Galeriji Roland Planet (Zvonimirova 13, 12 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙