FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prosvjednik na krovu britanskog parlamenta

LONDON, 27. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Prosvjednik iz skupine koja sebori za prava samohranih očeva popeo se u utorak na krov zgradebritanskog parlamenta i razvio transparent dok su ga policajcipromatrali.
LONDON, 27. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Prosvjednik iz skupine koja se bori za prava samohranih očeva popeo se u utorak na krov zgrade britanskog parlamenta i razvio transparent dok su ga policajci promatrali.

Prosvjedna skupina Fathers 4 Justice već je i ranije izvodila egzibicije, pa su se tako penjali po zidinama Buckinghamske palače i posuli Tonyja Blaira obojenim brašnom dok je govorio u parlamentu.

Policija nije na to dala nikakav komentar, a parlament u to vrijeme nije zasjedao.

Skupina Father 4 Justice izjavila je da se prosvjednik zove Guy Harrison - jedan od onih koji su bacali brašno na Blaira - te da je na transparentu koji je nosio pisalo: "Je li Blairu stalo?"

Službeni predstavnik skupine rekao je da se Harrison izdvojio iz skupine koja je bila u obilasku parlamenta, popeo se kroz prozor i po ljestvama se uspeo na krov. "Bilo je doista lako", rekao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙