FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 27. rujna

ZAGREB, 27. rujna 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu,27. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 27. rujna 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 27. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Na sjednici saborskog Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav bit će prijedlog za davanje vjerodostojnog tumačenja članka 9. iz zakona o izboru članova predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, (Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6, dvorana "Ivana Mažuranića", 11 sati).

ZAGREB - Odbor za zakonodavstvo Hrvatskog sabora na opširnom dnevnom redu, uz ostalo, ima prijedlog zakona o potvrđivanju ugovora o zajmu za projekt socijalnog i gospodarskog oporavka između RH i Međunarodne banke za obnovu i razvoj s konačnim prijedlogom zakona, prijedlog zakona o izmjeni zakona o reviziji pretvorbe i privatizacije s konačnim prijedlogom, prijedlog odluke o dodjeli jednokratne pomoći gradovima i općinama za djelomično ublažavanje posljedica štete od oluje i bure iz 2004. te mraza i snijega iz veljače 2005., (Hrvatski sabor, dvorana "Ante Starčevića", 12 sati).

ZAGREB - Ministar mora, turizma, prometa i razvitka i član predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Božidar Kalmeta govorit će na redovitoj konferenciji za novinare HDZ-a, (prostorije HDZ-a, Trg žrtava fašizma 4, 12 sati).

ZAGREB - Predsjednik Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP) Ivica Račan će na konferenciji za novinare izložiti nove političke inicijative SDP-a, (sjedište SDP-a, Iblerov trg 9, 13 sati).

ZAGREB - Sjednica saborskog Odbora za pravosuđe, (Hrvatski sabor, dvorana "Eugena Kvaternika", 15 sati).

VUKOVAR - Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader posjetit će Vukovar, gdje će otvoriti Ured servisa Vlade RH za ubrzanu komunikaciju građana i poduzetnika s državom "HITRO.HR", (poslovnica Fine, 10,30 sati), a potom će prigodnim govorom i otkrivanjem spomen-biste prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, otvoriti Trg Republike Hrvatske, (11 sati). U Vladinu izaslanstvu bit će potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor i ministri Božo Biškupić i Dragan Primorac.

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙