FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 26. rujna

ZAGREB, 26. rujna 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak,26. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 26. rujna 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 26. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Premijer Ivo Sanader održat će predavanje u Diplomatskoj akademiji Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija (9,30 sati, Medulićeva 36). Pozdravni govor održat će ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović.

ZAGREB - Predsjednik Sabora Vladimir Šeks primit će svog kolegu, predsjednika ukrajinske Verhovne rade Volodymyra Lytvyna, koji dolazi u dvodnevni službeni posjet Hrvatskoj. Hrvatska i Ukrajina imaju iste strateške vanjskopolitičke ciljeve pa će pristupanje Europskoj uniji i NATO-u biti glavne teme. (Razgovori počinju u 9,45 sati a izjave za novinare biti će u 10,40 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare predstavnika Muzejskoga dokumentacijskog centra (MDC) u povodu 50 obljetnice njegova osnutka. Na konferenciji će biti riječi o programu proslave 50. obljetnice MDC-a koji se sastoji od raznovrsnih predavanja, radionica, promocija i prezentacija, a popraćen je i izložbom MDC L na kojoj će biti predstavljene dokumentacijske zbirke o početcima djelovanja ustanove, (11 sati, Gliptoteka HAZU, Medvedgradska 2).

ZAGREB - Predstavljanje priručnika "Zlostavljanje među učenicima može se spriječiti", u organizaciji Udruženja "Djeca prva" (Europski dom, Jurišićeva 1, 13 sati).

ZAGREB - Svečano otvorenje Tjedna Hrvata iz Makedonije koji će se održati od 26. do 29. rujna u organizaciji Hrvatske matice iseljenika i Zajednice Hrvata u Makedoniji. Pokrovitelj Tjedna je hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, a suorganizator Grad Zagreb, (19 sati, Hrvatska matica iseljenika, Trg Stjepana Radića 3).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823<BR>

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙